Nieuwsalert per mail ontvangen

SnowWorld zet Pistenbully in om weg sneeuwvrij te maken

© Duuk Harteveld

Het is de ochtend nadat Nederland werd bedolven onder een flinke laag sneeuw. Op veel plekken zijn gisteren behoorlijk wat centimeters gevallen en dit zorgde voor flink wat gladheid. Op de wegen gebeurde tientallen ongelukken en het verkeer kon maar stapvoets rijden. Op sommige plekken werd de weg wel op een hele bijzondere manier vrijgemaakt.

SnowWorld

Er is natuurlijk een plek in Nederland waar je het hele jaar door sneeuw vindt en dat is natuurlijk in de indoor sneeuwhallen. Hier weten ze dan ook wel raad met de sneeuw. Want wat doen ze hier met sneeuw als de weg besneeuwd is? Juist, ze pakken de Pistenbully. Ze gingen de weg op met de Pistenbully om deze sneeuwvrij te maken.

Dit werkte uitstekend, wij ontvingen hiervan prachtige beelden van Duuk Harteveld. Je kunt de beelden hieronder bekijken. De heuvel die je bij SnowWorld vindt is wat lastig omhoog komen. Eromheen kun je niet, je moet er echt overheen om de parkeerplaats te bereiken. Het is dan wel zo fijn als de weg sneeuwvrij is.

Pistenbully

Een Pistenbully is natuurlijk ontworpen om de pistes mooi strak te prepareren. Zo kunnen wij zonder heuvels genieten van prachtige pistes. Het is dan ook geweldig dat deze apparaten voor meer doeleinden kunnen worden ingezet. Zo kunnen mensen op een veiligere manier over de weg rijden.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in