Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

VANDAAG: Snowmagazine in Gitschberg Jochtal

Wintersportredacteur

Met de kerst in het vooruitzicht is er niets lekkerder dan lekker warm op de bank te kruipen, een warme chocomel erbij en Snowmagazine te kijken om weg te dromen bij mooie winterse beelden. Snowmagazine is vanmiddag om 17.25 te zien op RTL4.

Snowmagazine

Sander Janson en Sophie Pieck zijn in het Italiaanse skigebied Gitschberg-Jochtal. Sander verkent Gitschberg met de Nederlandse John en zijn zoon Bram. Zij zijn op vakantie in het gebied en nemen Sander mee over pistes en naar fijne restaurantjes. Sophie toont in Jochtal het kinderland, de pistes, heerlijke restaurants en de mooiste uitzichten. Vorige week waren ze in Valfréjus en Val Cenis, heb je deze aflevering gemist? Dan kun je hem op RTL XL terugkijken.

Voorproefje

Wekelijks wordt er op het youtube-kanaal van Snowmagazine een kijkje achter de schermen gedeeld. Deze week is het -20 in het skigebied, dat betekent warm aankleden. Ze zijn nog wel zo stoer om buiten te gaan lunchen. Ook gaan ze tijdens het programma rodelen.

 

Gitschberg Jochtal

Het skigebied Gitschberg Jochtal is een geheimtip in Zuid-Tirol. Voor wie de Oostenrijkse gemütlichkeit zoekt, vindt net over de grens bij de Brennerpas een prima skigebiedje. Het is niet extreem groot, maar vaak wel rustiger dan vergelijkbare bestemmingen in Oostenrijk.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in