Nieuwsalert per mail ontvangen

© Snowlife

Snowlife organiseert sollicitatiedag in SnowWorld voor skileraren in Serfaus

Wil jij graag skileraar worden in Serfaus? Dat kan! Daarvoor kun je binnenkort solliciteren in Nederland. Snowlife organiseert op zondag 23 juni een sollicitatiedag in SnowWorld Zoetermeer voor Skischule Serfaus.

Skigebied Serfaus-Fiss-Ladis

Serfaus is één van de dorpen in skigebied Serfaus-Fiss-Ladis en staat bekend als echte familiebestemming. Het is een sneeuwzeker skigebied met een ontzettend gezellige après-ski. Skischule Serfaus behoort tot de grootste skischolen van Oostenrijk. Met meer dan driehonderd skileraren in het hoogseizoen, skiën er aardig wat rode pakken op de piste. Er wordt ski- en snowboardles gegeven aan alle niveaus, zowel groepslessen als privé. Voor komend winterseizoen is de skischool op zoek naar nieuwe enthousiaste Nederlandse skileraren om het team te versterken.

Om skileraar te worden volg je de Anwärter opleiding tot skileraar of ski- én snowboardleraar bij Snowlife Skilerarenopleidingen.

 

Wie zoeken ze?

Voor de sollicitatiedag nodigt Snowlife graag kandidaten uit van 20+ jaar die echte wintersportfanaten zijn! De skischool selecteert op ervaring met lesgeven en/of kinderen en talenkennis, maar bovenal op enthousiasme. Het is noodzakelijk om voor deze vacatures ook deel te nemen aan de Anwärter opleiding tot skileraar of tot ski- én snowboardleraar. Daarnaast zijn er verschillende vacatures voor kindercoaches. Deze kindercoaches geven spelenderwijs les aan de allerkleinste kinderen, jonger dan 4 jaar. Hiervoor is goed kunnen skiën geen vereiste. Ervaring met kinderen wel en een pedagogische opleiding is een pré. De kindercoaches volgen vooraf de cursusdag Kindercoach in Nederland.

Over de skischool

Skischule Serfaus is een professionele skischool die vooroploopt als het gaat om innovaties in skiles en skionderwijs. De skischool beschikt over allerlei faciliteiten, zoals een magisch tapijt, een kindvriendelijke stoeltjeslift, verschillende speeltoestellen en een eigen ski-pretpark ‘Murmlitrail’ met levensgrote houten dierenfiguren. Ook zijn er een eigen kinderrestaurants waar de skileraren met de kinderen lunchen.

Snowboardleraren in Serfaus

Kennismaking

De skischool organiseert aan het begin van het seizoen speciale indroductiedagen voor skileraren. Tijdens deze dagen maken de skileraren en skileraressen kennis met het skigebied en krijgen ze informatie over het skigebied. Er wordt voor onderdak gezorgd en alle skileraren krijgen een skipak en EHBO-set (in bruikleen) van de skischool.

“Voor mij voelt het hier aan als thuis en het is niet voor niets dat een grote groep leraren hier elk jaar weer terug komt! Een super leuk team met vaste leraren is voor mij de reden geweest om het hele seizoen hier te zijn en te blijven. Je vormt een hechte groep en maakt samen de mooiste herinneringen!” – skilerares Chantal de Vries.

Ieder seizoen organiseert de skischool een indrukwekkende skishow waar alle skileraren een rol in spelen. Samen met het hele team wordt hier regelmatig op getraind. De skischool hecht grote waarde aan een persoonlijke band. Ook zijn er regelmatig trainingsdagen, waarbij je jezelf als skileraar/skilerares nog meer kunt verbeteren.

Hoe aanmelden?

Als je graag in Serfaus aan de slag wilt, dan kun je je aanmelden via het aanmeldformulier op de website van Snowlife. Kies de opleiding tot skileraar, ski/snowboardleraar of kindercoach. Snowlife neemt daarna contact met je op om je uit te nodigen voor de sollicitatiedag.

Heb je vragen over de vacatures of bijbehorende opleiding? Dan kun je contact opnemen met Yuri Bartels; 0613755886, [email protected]. Hij coördineert deze sollicitatiedag.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in