Nieuwsalert per mail ontvangen

Snowflake dating applicatie speciaal voor skiërs en snowboarders

Als single richting je wintersportvakantie vertrekken en met een relatie thuiskomen? Die kans wordt alleen maar groter met de nieuwe Snowflake dating applicatie. Deze app is speciaal bedoeld om mensen tijdens hun wintersportvakantie samen te brengen. Hoe het werkt? Heel simpel, je downloadt de app, zet je locatievoorziening aan en met iedereen die in het skigebied ook deze app heeft kun je in contact komen. Het brengt mensen in contact op basis van niveau, wat hun doel is op de berg en op welk gebied zij graag willen verbeteren met skiën of snowboarden. 

 

Snowflake is een exclusieve applicatie speciaal gericht op het samenbrengen van skiërs en snowboarders. De applicatie is geniaal, want bij de eerste date hoeft er geen ingewikkeld restaurant uitgekozen te worden. Je begint direct samen te werken op de berg en leert elkaar op de beste manier kennen, namelijk tijdens het beoefenen van de sport waar je allebei dol op bent. Op de pistes moet er hard gewerkt worden, maar in de lift kan er gedacht worden aan leuke romantische gesprekken. Het duurt vaak minstens een kwartier voordat je boven bent, dus dit is een ideale plek voor leuke gesprekken.

Geloof jij in Snowflake? Via Kickstarter kun je investeren. Het doel is $35.000 en tot nu toe is er $10.000 binnen gehaald. Dan gaan misschien de onderstaande beelden in werkelijkheid uitkomen!

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in