Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Slapen in een luxe pistenbully op 2000 meter? In dit skigebied kan het

© Jnj Photo

Wintersportredacteur

In La Plagne, in het gigantische skigebied Paradiski, is een pistenbully omgebouwd tot een luxe hotelkamer op 2000 meter hoogte. Beslist een van de meest unieke hotelkamers ter wereld! Hoe bijzonder wil je het hebben?!

Verblijven in een pistenbully in La Plagne

Wat een unieke ervaring! Als je een verblijft boekt in de pistenbully in La Plagne krijg je nog veel meer dan alleen een overnachting. In de avond word je opgewacht door de chauffeur in Bellecôte, deze brengt je met de pistenbully de berg op. Na een rondleiding en de nodige uitleg vertrekt de chauffeur en heb je deze unieke hotelkamer bovenop de berg voor jezelf. De suite is voorzien van een groot bed, verwarming, muziek, een bioscoopscherm, LED-verlichting, koffiezetapparaat en ontbijt. Ook is er een badkamer en bad aanwezig.

Hoe dat eruitziet?

Als je uit je kamer kijkt heb je een geweldig uitzicht op de Mont Blanc. In de ochtend word je nog voordat de skidag begint in Paradiski weer naar beneden gebracht, zodat je gebruik kunt maken van de vers geprepareerde pistes. Dit is toch de droom van elke wintersporter?

Flink prijskaartje

Je kunt waarschijnlijk wel raden dat je een flink bedrag moet neerleggen voor een nachtje in deze pistenbully. Voor 1 nacht zonder extra’s betaal je € 399,-. Wil je reserveren voor een van de bijzondere data (Kerst, Oudjaarsdag of Valentijn) dan betaal je nog eens € 100,- meer. Daarvoor krijg je wel een speciaal programma en romantische extra’s.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in