Nieuwsalert per mail ontvangen

Skiinformatie.nl en Goodstuff Imports delen Sick Stickz uit

Vorig jaar schreven we al over de vetste skistokken van dit moment, Sick Stickz. Nu mogen we ze dankzij Goodstuff Imports ook uitdelen. Tot het einde van deze week is het mogelijk om via onze Facebookpagina de skistokken met vette prints te winnen. Wat je ervoor moet doen? Heel simpel: deel het bericht uiterlijk 23 januari 2014 en laat weten waarom juist jij die dikke stokken wilt winnen. 

In 2007 richtten de gebroeders Wayne in Denver, Colorado Sick Stickz op. Onder deze naam produceren zij kwalitatief hoogwaardige en functionele stokken mét een creatief design. Zij helpen je dus niet alleen bij je balans en bij het inzetten van een bocht, maar ook met het completeren van je sexy outfit. Het merk geniet voornamelijk bekendheid in de freeskimarkt, wat eigenlijk zonde is. Want ook als je geen freeskiër bent horen mooie skistokken bij het totaalplaatje.

In samenspraak met hun atleten heeft Sick Stickz verschillende lijnen opgezet, om aan ieders wensen te voldoen. Ze hebben stokken ontworpen om in het park te rijden, metersdiepe poeder te pakken en avontuurlijk te toeren. Het is uiteraard niet verboden om gewoon op de piste te shinen met die vette stokken.

 

Sickstickz Stokken

 

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in