Nieuwsalert per mail ontvangen

Ski liften

Een veel besproken onderwerp tijdens de wintersport zijn de ski liften. Veel snelle skiërs of snowboarders zitten langer in de lift omhoog dan dat ze aan het afdalen zijn. Een algemeen verhaal over skiliften zou dan ook eens interessant zijn.

We maken onderscheid in verschillende soorten liften in de skigebieden, namelijk: Gondels, stoeltjesliften, sleepliften, spoorskiliften, lopende banden en trektouwen. Dit verhaal kan ik verder uitbouwen maar ik verwijs eenvoudig naar de pagina van skilift op wikipedia. Ik wil het namelijk hebben over de meest hilarische, enge, spannende, romantische, coole of gezellige belevenissen in de lift!

Zelf heb ik afgelopen weekend de film Frozen gezien uit 2010, duidelijk een B-film, maar toch een origineel verhaal. Zie hier de trailer van deze film.

Kortom een goed voorbeeld van skilift ervaringen die minder leuk zijn, maar een beetje zoeken op youtube levert natuurlijk ook hilarische beelden op. Zie hier deze man die geen idee heeft hoe hij een trektouw lift moet gebruiken:

http://www.youtube.com/watch?v=zTz-5JnYzHQ

Heb je zelf ook grappige, enge of mooie dingen meegemaakt in de lift, deel dit dan met ons en reageer hier onder..

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in