Nieuwsalert per mail ontvangen

Samen met je gadgets de ski’s op!

Het is weer wintersporttijd! De wintermaanden komen er aan en de welbekende wintersportgebieden wachten met smart op alle fanatieke bezoekers. Fanatiek van de berg af skiën of boarden, genieten van prachtige bergen en een lekker zonnetje en tot slot de dag afsluiten met warme glühwein en après-ski! Klinkt als een geslaagde wintersportvakantie. Heb je alle voorbereidingen al getroffen voor jouw jaarlijkse avontuur? Board in de wax en geslepen, nieuwe en warme outfit aangeschaft en de tablet al helemaal wintersport-proof gemaakt met een waterdichte tablethoes? Dan is het tijd om te gaan! 

Let’s go!
Stap één van het wintersporten: de berg omhoog! Tijdens jouw tocht omhoog is de tablet niet heel gek om in je rugtas te hebben. Niet alleen om jezelf te entertainen in de skilift of om foto’s te maken van het prachtige gebied, maar ook voor je eigen veiligheid en informatie! De tablet kan je namelijk voorzien van hele handige applicaties, waarbij je alle mustknows over jouw skigebied op één pagina bij de hand hebt. De Zonnekrachtmeter, Sneeuwhoogte+ en Snowciety zijn hier uitstekende voorbeelden van. Met deze apps check je eenvoudig de sneeuwhoogtes, kan je gebruik maken van een ski-navigatie, positiebepaling en ben je ook nog eens ‘sociaal’ bezig. Daarnaast kan je de tablet gebruiken om er alle foto’s en favoriete nummers mee te bewaren.

Gadgets
Welke gadgets gaan er dit jaar met jou mee in de koffer? De nieuwste snowboots met LED-verlichting, Full-HD Camera Goggles of misschien de snowboards met zonnecellen, zodat je tussendoor even je telefoon of tablet op kunt laden? Al deze gadgets maken het wintersporten nog leuker en dragen tevens bij aan de veiligheid. Wil jij graag al je ski avonturen vastleggen op film en ben je hiervoor bereid om het nieuwste van het nieuwste aan te schaffen? Ga voor de GoPro 4 Hero, een geweldige actiecamera! Reken maar op de vetste beelden en jaloerse vrienden bij terugkomst.

Ook je oude en vertrouwde Acer tablet kan prima mee de piste op. Met een snow-proof Acer Iconia A3 A10 cover blijft hij op temperatuur en compleet sneeuw- en watervrij. Gebruik touchscreen handschoenen om je tablet en GoPro te kunnen blijven bedienen bij het dragen van handschoenen.

Ontspan!
Zo’n dag op de piste is zeker niet niks. Fysieke inspanning, alert voor gevaren en constante focus, het wintersporten vergt veel energie van je lichaam. Probeer genoeg ontspanning te pakken tussen alle activiteiten door en nuttig een flinke maaltijd met worst en patat of kies voor een warme chocolademelk! Bij thuiskomst kan ook de tablet uitkomst bieden voor de nodige ontspanning. Zet je Microsoft gadget neer in een bijpassende Surface 2 cover en pak er een filmpje of wat relaxte muziek bij. Vroeg je bed in en de volgende dag weer op en top fit knallen op de piste!

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in