Nieuwsalert per mail ontvangen

Prachtige dalafdalingen maken skigebied HochZillertal uniek

Skigebied HochZillertal laat met deze prachtige promotievideo zien wat voor prachtige pistes zij in huis hebben. Het gebied heeft in totaal 89,31 km aan pistes en grens aan skigebied Hochfügen. Hierdoor kun je 181 km pistes overbruggen zonder dat daarbij een bus- en of autoverbinding noodzakelijk is.

Het Skigebied HochZillertal zelf kent twee fantastische zwarte dalafdalingen. De Stephan Eberharter Goldpiste die eindigt bij het dalstation van Kaltenbach op 600 meter en de Talabfahrt Aschau. Onderaan de Talabfahrt kun je vervolgens weer door middel van een pendelbus terug vervoerd worden naar Kaltenbach.

Bij het, vanaf december 2015, totaal vernieuwde dalstation Kaltenbach vind je twee gondelbanen die je naar het skigebied brengen. Het dalstation is voorzien van een groot servicestation, overdekte parkeergarage en gezellige après-ski. Als je in de avond het Zillertal inrijdt zie je op een gegeven moment aan je rechterhand een prachtig verlichte piste. Je kunt namelijk ook in de avonduren de Goldpiste nemen, uiteraard wel tegen extra betaling.

HochZillertal

Dit skigebied, wat super geschikt is voor alle leeftijden en alle niveau’s, heeft verder ook nog als extra bijzonderheid dat het maar liefst twee 5 sterren restaurants telt. Heb je echt geen zin meer om te skieën dan kun je na de maaltijd er voor kiezen om een heerlijk bezoek te brengen aan de sauna. Ook niet verkeerd tijdens je wintersportvakantie toch?

Mocht je in dit gebied zijn bezoek dus zeker het hoogstgelegen 5 sterren restaurant in de Alpen de Wedelhütte of de luxe Kristallhütte die al sinds 2005 zijn sporen heeft verdiend!

Geniet van de prachtige video en twijfel je nog naar welk skigebied je wilt gaan dit jaar? Neem HochZillertal zeker in overweging!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in