Nieuwsalert per mail ontvangen

Plassen op de piste is niet oké

Wintersportredacteur

Na een heerlijke dag geskied te hebben is het dan toch echt tijd om een drankje in de après-ski bar. Gezellig met je vrienden nuttig je een paar drankjes. Op gegeven moment is het tijd om naar huis te gaan en dan is er altijd iemand die nog even naar de wc moet. De man in het onderstaande filmpje moest ook nog even wat kwijt, alleen doet hij dat niet op het toilet. Niet oké natuurlijk, dus krijgt hij zijn verdiende loon.

Plassen op de piste

Na die paar drankjes die je genuttigd hebt in de bar moet je het ook ergens kwijt kunnen. We weten allemaal wel dat zodra je begint met plassen je de hele avond bezig blijft. Uiteraard ben je niet de enige die hier last van heeft, want er zijn er nog veel meer. Als alle wc’s dan bezet zijn kan je of wachten of niet.

De man in het filmpje kon of wilde niet meer wachten tot er een plekje vrij kwam en bedacht om midden op de piste te even zijn boodschap te doen. Super ranzig. Bedenk even dat jij daar de volgende ochtend even net lekker onderuit gaat. Iemand die in de buurt was, was het ook niet helemaal eens met de daad van de man. Hij gaf de man een klein zetje en al plassend glijdt hij meters naar beneden. Nu maar hopen dat hij het niet nog een keer bedenkt om op de piste te plassen.

Het lijkt er op dat dit bij de Goaßstall in Hinterglemm is. Hier waren wij twee weken geleden nog en uiteraard hebben we onze behoefte gewoon op het toilet gedaan.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in