Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Ontdooien in Noorwegen: Hotel Union

Wintersportredacteur

Het Noorse dorpje Geiranger is een oase van rust. In de winter in ieder geval, want in de zomer is het een populaire vakantiebestemming. Dat betekent echter niet dat je in de winter het dorpje links moet laten liggen, want hier ligt het hotel van de week: Hotel Union. 

Het pittoreske dorp telt niet meer dan 250 mensen, maar toch herbergt het een van de mooiste en beste wellnesscentra van Noorwegen. Wil je echt even tot rust komen in de donkere winterperiode, overweeg Union Bad & Spa dan eens. In de zomer komen de toeristen voornamelijk naar het centrum om te ontspannen, maar in de winter is het de perfecte uitvalsbasis voor combinatie van wellness en skiën. “Het is niet ver naar goede en degelijk aangelegde skipistes,” zegt hoteleigenaresse Monja Mjelva. Naar (misschien wel het mooiste skigebied van Noorwegen) Stranda, is het 50 kilometer rijden met twee mooie rustmomenten op de veerpont.

Voor de wintervakantie heeft het hotel een op maat gemaakt programma met activiteiten en ontspanningsmogelijkheden voor iedereen in het gezin. Niet alleen binnen, maar ook buiten zijn activiteiten mogelijk. Volwassenen hebben bovendien gratis toegang tot de wellness van Hotel Union als ze in het hotel verblijven. Naast de wellness staat het hotel ook bekend om de heerlijke keuken met lokale en regionale producten.

Meer informatie over het winterprogramma vind je via de website van Hotel Union. Denk bijvoorbeeld aan een meidenweekend, een wellness-weekend en een showweekend. Dus, wil je op vakantie naar Noorwegen, houd dan dit hotel in je achterhoofd.

Overweeg je Noorwegen in z’n algemeen als vakantiebestemming? Ontdek dan Ålesund via visitnorway.com/ontdekalesund.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in