Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Val Thorens opent nog een 5-sterren hotel

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Val Thorens doet goede zaken in het opwaarderen van het skigebied richting de luxere categorie. In december opent in het resort het vierde 5-sterren hotel, hotel Le Pashmina.

Enkele jaren geleden was er in heel Frankrijk nog geen categorie voor 5-sterren accommodaties, die waren vooral te vinden in Zwitserland. Sinds de 5-sterren award recent werd geïntroduceerd zijn er in het land meer accommodaties met deze classificatie dan waar ook ter wereld. Ben je op zoek naar het resort met de meeste 5-sterren accommodaties, dan moet je nu niet meer in Zwitserland, maar in het Franse Courchevel zijn.

Le Pashmina is ontworpen als luxe berghut. Dat zie je aan de binnenkant terug aan de warm aandoende en gezellige styling. Aan de buitenkant is er van deze ‘gezellige berghut’ echter weinig te merken, het hotel is namelijk gigantisch. De sfeerbeelden van het hotel zien er overigens geweldig uit. Een Junior Suite in het hotel in Val Thorens boek je vanaf 225 euro per persoon per nacht op basis van halfpension.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in