Nieuwsalert per mail ontvangen

De nieuwe Dorfbahn in Gerlos bijna klaar

De werkzaamheden aan de nieuwe Dorfbahn in Gerlos zijn in volle gang en verlopen volgens planning. De werknemers werken keihard om op 3 december 2016 te kunnen openen. Aan de beelden te zien schiet het al op. Enorm goed nieuws met de winter in het vooruitzicht, want over een paar weken gaat alles weer van start.

Afgelopen zomer waren wij op bezoek in de Zillertal Arena en bezochten uiteraard ook de bouwplaats van de nieuwe Dorfbahn. Het enorme project is een van de grootste in de geschiedenis van het skigebied. Door de komst van de nieuwe lift hoeven de wintersporters minder lang te wachten in de rijen bij de Isskogelbahn en Ebenfeld X-Press. Daarnaast is de verbinding naar Zell am Ziller een stuk sneller te maken. In eerste instantie zou de skilift pas in winterseizoen 2017-2018 helemaal in gebruik genomen worden, maar daar is afgelopen zomer verandering in gekomen. Door het wisselen van bouwbedrijf konden bepaalde processen versneld worden en kwam het geweldige nieuws naar buiten dat alles in december 2016 in gebruik genomen kon worden.

Ben je benieuwd hoe de skilift er nu uit ziet? Waar het in juni 2016 nog echt een bouwplaats was, begint het nu echt prachtige vormen aan te nemen. Wauw, wat een project en wat een verbetering voor het skigebied. Zie de onderstaande foto’s met prachtige shots gemaakt met de drone van Rein Egge.

Dorfbahn in Gerlos - Skiinformatie.nlDorfbahn in Gerlos - Skiinformatie.nlDorfbahn in Gerlos - Skiinformatie.nlDorfbahn in Gerlos - Skiinformatie.nlDorfbahn in Gerlos - Skiinformatie.nlDorfbahn in Gerlos - Skiinformatie.nlDorfbahn in Gerlos - Skiinformatie.nlDorfbahn in Gerlos - Skiinformatie.nlDorfbahn in Gerlos - Skiinformatie.nlDorfbahn in Gerlos - Skiinformatie.nlDorfbahn in Gerlos - Skiinformatie.nl

Gerlos is bij de Nederlandse wintersporters een erg populair skigebied. Dit heeft uiteraard te maken met het prachtige skigebied, maar ook door de bekende après-skitent de Cin-Cin. Als we de werkzaamheden van afgelopen juni bekijken en die vergelijken met de nieuwste beelden, dan zie je dat de bouwvakkers flink door gewerkt hebben. Dit bericht gemist? Zie onderstaande artikel:

UPDATE: Zo ziet de Dorfbahn in Gerlos er nu uit

Ga jij deze winter naar Gerlos de nieuwe Dorfbahn testen?

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in