Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

UPDATE: Zo ziet de Dorfbahn in Gerlos er nu uit

Wintersportredacteur

Het lijkt nog ver weg, maar stiekem sluipt de winter weer dichterbij. Nog even en dan start het nieuwe wintersportseizoen weer. Voor Gerlos wordt dit winterseizoen extra speciaal, want zij openen in december 2016 de nieuwe Dorfbahn. Nieuws wat voor veel wintersporters en Gerlos liefhebbers als verassing komt, want in eerste instantie zou de Dorfbahn pas in 2017 helemaal in gebruik genomen worden. Door de wisseling van bouwbedrijf vorderen de bouwwerkzaamheden gestaag en meldt CEO David Kammerlander via officiële weg dat wij volgend winterseizoen al gebruik kunnen maken van het miljoenenproject.

De nieuwe Dorfbahn in Gerlos is een van de grootste investeringen die het skigebied in de geschiedenis gedaan heeft. De nieuwe gondellift is een enorme verbetering voor het skigebied en gaat er voor zorgen dat de wachtrijen bij de Isskogelbahn en Ebenfeld X-Press verminderd worden en dat er minder skibussen nodig zijn in het dorp. Wintersporters kunnen namelijk lopend naar de skilift, want de locatie van de Dorfbahn is midden in het centrum.

“Wij kijken uit naar de opening van de nieuwe skilift en zijn blij dat deze al op 14 december 2016 gepland staat. Via deze weg melden wij dan ook dat iedereen zich kan verheugen op een hypermoderne 10 persoons gondellift, waarmee je snel de verbinding naar Zell am Ziller kunt maken,” aldus Kammerlander.

dorfbahn gerlos4dorfbahn gerlos5dorfbahn gerlos7dorfbahn gerlosdorfbahn gerlos1dorfbahn gerlos2

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in