Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Helene Fischer krijgt Netflix documentaire

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Volgens de Duitse krant Bild komt er een samenwerking tussen Helene Fischer en Netflix. De bekende zangeres krijgt haar eigen documentaire op de populaire streamingdienst. Jij als wintersportliefhebber en kenner van elk woord van de après-ski knaller ‘Atemlos’, wilt deze film natuurlijk zien! Dit is wat we tot nu toe weten over de Netflix documentaire met Helene Fischer.

Netflix documentaire over Helene Fischer

Aan het lijstje met sterren als Taylor Swift, Britney Spears, Lady Gaga en The Beatles kun je in de toekomst ook Helene Fischer toevoegen. Onder andere deze bekendheden hebben al een documentaire op Netflix. Er gingen al langer geruchten rond over deze nieuwe documentaire met Helene Fischer, maar tot nu toe was er alleen nog niets bevestigd. Volgens Bild zijn de opnames al begonnen, zelf heeft Helene Fischer of Netflix nog geen uitspraak over de documentaire gedaan. Een officiële bevestiging is er dus nog steeds niet, maar het lijkt wel zeer waarschijnlijk dat deze er echt gaat komen!

Details over de documentaire

Wat er wel al bekend is over de documentaire? Naar verwachting gaat de docu ongeveer 90 minuten duren en kun je deze vanaf het voorjaar 2024 op de bekende streamingdienst bekijken. Aldus Bild zijn er al enkele concerten gefilmd en interviews opgenomen met het mensen uit het management van Fischer, met fans en andere belangrijke personen uit haar leven.

Documentaires over Helene Fischer

In het verleden zijn er al een aantal docu’s verschenen over Helene haar leven. Op Duitse tv-zenders zijn al vier films te bekijken. In 2013 verscheen: ‘Helene Fischer – Allein im Licht’, daarna kwam in 2018 ‘Helene Fischer Immer Weiter – Die Entstehung der Arena Tournee 2017/2018’. De laatste twee documentaires verschenen in 2021 ‘Helene Fischer – Im Rausch der Sinne’ en ‘Helene Fischer – 15 Jahre im Rausch des Erfolgs’.

We zijn erg benieuwd naar de productie van Netflix, als deze er mag komen!

Een andere Netflix kijktip: Netflix film Broad Peak

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in