Nieuwsalert per mail ontvangen

Mountago: de meest veelzijdige wintersport app?

MountagoNaast alle bestaande wintersport apps is er nu weer een nieuwe app op de markt gekomen. Mountago is een wintersport app die eigenlijk heel veel apps in één is. Door zijn vele functies valt Mountago ten opzichte van de andere bestaande wintersport apps op. Binnenkort, als Mountago meer input heeft, heb je geen andere apps meer nodig om de winter door te komen.

Mountago is gecreëerd als een alles-in-één app voor elke wintersporter. Met het winterseizoen aanstaande en alleen uit Nederland al richting de 1 miljoen mensen die op wintersport gaan, zou deze app een succes kunnen worden. Eén van de meest onderscheidende functie is het recenseren en waarderen van hotels, restaurants en alle andere mogelijke accommodaties. Naast dat je bestaande plaatsen kan waarderen, kan je ook nieuwe plaatsen toevoegen, inclusief foto. Dit biedt vele mogelijkheden voor de gebruiker. Het beste restaurant, de beste skischool of de beste skiverhuur is zo gevonden. Hierdoor lijkt Mountago op een soort van Foursquare voor in de wintersportgebieden. Ook het weer voor de komende week vind je op deze app.

screen568x568   screen568x568 (1)
Naast deze functies kan je ook je eigen profiel aanmaken. Hier heb je een eigen tijdlijn waar je je eigen plaatsen bijhouden, foto’s kunt toevoegen en daarnaast ook je runs kunt tracken. Al deze informatie kan je ook delen in een groep waarvan jij beslist, wie er in die groep zitten en wie dit allemaal zien. Erg leuk om al je wintersportervaringen te delen met vrienden die juist wel, of juist niet in het gebied zitten waar jij zit.

     Mountago-groepen-timeline-iPhone-270x480

Mountago is een app waar je heel veel mee kan doen. Je kan de app via de App Store van Apple downloaden, helaas is Mountago nog niet voor andere toestellen beschikbaar. Nu aan jou de taak om de app te laten leven en jouw ervaringen te delen met anderen.

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in