Nieuwsalert per mail ontvangen

Luxe vakantieverblijf voor 5.000 euro per nacht!

skihuis squawHet verblijf tijdens de wintersportvakantie is voor iedere wintersporter anders. Zo verblijft de ene liever in een luxe sterren hotel terwijl de ander zijn voorkeur geeft aan een caravan op de wintercamping. De keuze hangt samen met verschillende keuzes. Hierbij zijn de prijs, ligging en ruimte in het verblijf vaak doorslaggevend. Heb je nog wat spaarcenten over dan is wellicht het huis in Squaw Valley wat voor je. Voor 5000 euro per nacht is hij voor jou!

Het luxe vakantieverblijf is gebouwd door Strawn Sierralta, een architect uit Chicago. Het huis bevat 5 kamers, 5 badkamers en heeft een totaal oppervlak van 604 m2. Een verblijf waar je met een grote vriendengroep een goed feestje kunt houden. Het aan de piste gelegen optrekje zorgt er voor dat je makkelijk in en uit kunt skien. Na een lange skidag kun je makkelijk naar je appartement en kun je genieten van het zoutbad, hottub, 15 persoons-sauna, 2,5 meter brede openhaart en 63 inch grote flatscreen.

luxe skihuis

In totaal biedt het verblijf ruimte voor 15 bewoners. Daarbij zal er gestreden moeten worden voor wie er gebruik mag maken van de kingsize bedden, de drie normale bedden en 3 uitklapbedden.  Tjidens je verblijf mag je gebruik maken van de 4×4 GMC Sierra truck die niet bang is voor grote sneeuwmassa’s.

Voor 5.000 euro per nacht is het verblijf helemaal van jou. Je moet wel rekening houden met het feit dat je minimaal 7 dagen moet afnemen.

skihuis

Meer info over dit absurd vette huis op airbnb.com.

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in