Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Live-update: heerlijk winters op de pistes na de sneeuwval

© Karl Van Laer

Wintersportredacteur

Eindelijk zijn de bomen en pistes weer bedekt onder een verse laag sneeuw. Afgelopen dagen heeft het flink gesneeuwd in vrijwel alle bergregio’s in de Alpen. De hoeveelheden verse sneeuw lopen op tot zo’n 70 centimeter. Na de sneeuwbuien klaart het her en der op en komt deze prachtige wintersportweek volledig op gang. Kijk je mee naar een paar actuele beelden?

Beelden uit Maria Alm

In skigebied Hochkönig in Maria Alm is het nog vrij bewolkt en dwarrelen er zelfs nu nog enkele vlokken uit de lucht. De omgeving is weer volledig wit en daar worden we blij van!

Op dit moment in het Montafon

Ook kregen we een paar foto’s doorgestuurd uit het Montafon. Wat een lekkere plaatjes!

Lees ook: Dit Zwitserse skigebied opent niet vanwege extreme omstandigheden

ac_unit

Ben je ook in de sneeuw?

Op Skiinformatie delen we graag de lekkerste, sneeuwrijkste en zonnigste beelden uit de skigebieden. Ben je in de sneeuw? Stuur ons een live-update, zodat we jouw foto’s misschien wel delen via onze kanalen. Voor live-blogs vanuit de skigebieden en onze social media kanalen zijn we altijd op zoek naar actuele plaatjes. Hoe je die met ons kunt delen?

Stuur je foto’s op door ons een berichtje te sturen via WhatsApp: + 31 85 083 0087

Vergeet niet te vermelden waar en wanneer je de beelden genomen hebt. Bij het versturen van je foto’s gaan we ervan uit dat je toestemming geeft aan ons om de plaatjes te delen. Daarbij krijg je natuurlijk alle credits en wordt je naam genoemd. Alvast heel erg bedankt!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in