Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Live-update: dik pak sneeuw in het Kleinwalsertal

© KWT Lodge

Wintersportredacteur

Na flinke sneeuwbuien gisteren is de zon vandaag even doorgebroken in het Kleinwalsertal in Oostenrijk. Sanne van de KWT Lodge stuurde een paar jaloersmakende beelden aan ons door. Wat een winterwonderland! Benieuwd hoeveel sneeuw er is gevallen?

Pauze tussen de sneeuwbuien

De afgelopen dagen is er een dik pak sneeuw gevallen in veel wintersportgebieden. In het Kleinwalsertal kwam er zo’n 80 centimeter verse sneeuw uit de wolken op de berg en er ligt nu ongeveer 50 centimeter nieuwe sneeuw in het dal. Nu de zon tevoorschijn is gekomen, zien we pas echt hoe winters het is. Wat een bizarre november hebben we achter de rug! Vandaag is er veel ruimte voor de zon, al is dat slechts van korte duur. Donderdag gaat het opnieuw los in de skigebieden. Een nieuwe storing zorgt weer voor tientallen centimeters sneeuw in de wintersportlanden!

Skistart in Oberstdorf Kleinwalsertal

In Söllereck in Oberstdorf Kleinwalsertal gaan de pistes ruim twee weken eerder dan oorspronkelijk gepland open door de hevige sneeuwval van de afgelopen dagen. De Söllereckbahn, de Schrattenwangbahn en het Kinderland „Sölli‘s Winterwelt“ zijn vanaf 30 november 2023 geopend voor wintersporters. Oorspronkelijk stond de opening pas voor 15 december 2023 in Söllereck. De andere skigebieden in Oberstdorf Kleinwalsertal beginnen het skiseizoen op 8 december 2023.

Lees ook: Alle informatie over de skiregio + verblijftips

Winterse beelden

Hoe winters het nu al is in het Kleinwalsertal? Kijk snel mee naar de beelden van Sanne!

phone_iphone

Volg je ons Whatsapp-kanaal al?

Wil je bericht ontvangen zodra we een belangrijk artikel plaatsen op onze website? Dat kan gaan over verse sneeuw, ontwikkelingen in de wintersportwereld of ander belangrijk nieuws wat te maken heeft met de skigebieden. Super handig, zo mis je niets! Via deze link ga je naar het kanaal en kun je op ‘volg’ klikken ›

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in