Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© DJ Ötzi, screenshot YouTube

LEB!: Duitse versie van DJ Ötzi op ‘Leef’ van André Hazes

Wintersportredacteur

We hebben weer een geweldig nummer ontdekt. Als corona niet bestond, zou dit best wel eens de après-ski hit van 2020/2021 kunnen worden… DJ Ötzi heeft namelijk het nummer ‘Leef’ van André Hazes vertaald naar het Duits.

LEB!

DJ Ötzi doet het weer: een knaller van een hit neerzetten. Dit keer wel afgekeken van onze eigen Hazes. Hij heeft het Nederlandse nummer ‘Leef’ zo’n beetje letterlijk vertaald naar het Duits. Toch geeft hij er wel die echte Oostenrijkse touch aan meegegeven. Wat ons betreft een knaller van een hit! Luister zelf maar.

Meer lekkere hits

Dat we aankomende winter niet kunnen après-skiën, betekent natuurlijk niet dat we niet naar après-ski hits kunnen luisteren. Ook thuis, in de auto of waar dan ook klinken ze goed. We hebben alvast wat voorwerk voor je gedaan met onze eigen playlist op Spotify. Die kun je via de link hieronder beluisteren.

Genoeg alternatieven

We hopen ontzettend dat we aankomende winter op de latten kunnen staan. Laten we daar met z’n allen ook hard voor werken door ons aan de regels te houden! En mochten we die kant op kunnen gaan, dan zijn er voor de après-ski liefhebbers voldoende alternatieven. Je leest ze in het artikel hieronder.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in