Nieuwsalert per mail ontvangen

Koningin van de piste ook koningin op het asfalt

Als we het over de koningin van de piste hebben, dan spreken we uiteraard over Lindsey Vonn. De skiester die op alle fronten de aandacht op zich gericht krijgt en met al haar sponsoren en wedstrijd overwinningen een flinke zak met geld verdiend. Helemaal goed, want zij pakt het slim aan met het team dat zij om zich heen gecreëerd heeft. Lindsey Vonn is niet alleen goed op de latten, maar lijkt meerdere talenten te hebben. Waaronder misschien wel Formule 1 rijden.

Vorige maand werd al duidelijk dat Lindsey Vonn contacten heeft in de Formule 1 wereld, want uit het niets werd zij gespot in de razendsnelle vierwieler. Helemaal gaaf werd het toen Max Verstappen een date regelde met Lindsey en dit via Twitter voor elkaar kreeg. Zie hier het bericht dat wij hierover publiceerde een maand terug. Een gewaagde actie waar hij direct antwoord op kreeg vanuit het officiële account van Lindsey Vonn.

Dat Formule 1 en de wintersportbranche al vaker raakvlakken hebben, is wel gebleken uit de samenwerking tussen Kitzbühel en Formule 1. Hierbij kwam Max Verstappen kort op bezoek in het gebied om daar zijn kunsten in de sneeuw te vertonen. Heb je deze beelden gemist? Bekijk hier de prachtige foto’s die gemaakt zijn van de Formule 1 Red Bull auto met sneeuwkettingen. Is weer wat anders dan het harde asfalt waar de snelheidsmonstors normaal gesproken op rijden.

Lindsey Vonn is gewend om met hoge snelheden om te gaan en zag het leuke er wel van in om eens plaats te nemen in een snelle auto van Red Bull. Wat staat haar beter? Een paar prachtige HEAD ski’s of een snelle Red Bull auto?

Lindsey Vonn Formule 1 I

Lindsey in een Formula Renault 3.5 © Samo Vidic/Red Bull

Lindsey Vonn Formule II

Patrick Friesacher and Dr. Helmut Marko © Samo Vidic/Red Bull

OOK INTERESSANT OM TE LEZEN:

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in