Nieuwsalert per mail ontvangen

Jersey Shore makers casten voor ski reality tv-show

De makers van het wereldwijd bekende tv-programma ‘Jersey Shore’ zijn bezig met het casten voor een nieuwe serie, ditmaal in de sneeuw. Het strand wordt in de geplande serie vervangen door een skiresort aan de oostkust van de Verenigde Staten. En, je kunt je nog inschrijven voor de casting.

Het programma, dat ‘Turn Up the Heat’ gaat heten moet net zo over-the-top worden als zijn voorganger en de nieuwe Snooki, JWoww en The Situation worden wederom wereldberoemd. “Jullie hebben de hele zomer met ons gefeest en nu zijn we terug om de winter opnieuw vorm te geven”, zo stelt de castingoproep. “Dit is de uitnodiging waar jullie op hebben zitten wachten. Het team dat jullie Jersey Shore heeft gebracht komt terug en jullie weten al hoe heet het feest zal worden, zelfs op het ijs.”

Of het programma net zo’n succes zal worden als de zomervariant is nog maar de vraag. Het eerste succes van Jersey Shore lag uiteraard in het sexappeal van de hoofdrolspelers uit de serie. Met drie lagen kleding aan is deze fysieke aantrekkingskracht natuurlijk een stuk lastiger te creëren. Misschien moeten de deelnemers dan maar in een skilerarenpak worden gehesen. En als dat niet werkt wordt de hele serie waarschijnlijk in de hot tub opgenomen.

Zie je het wel zitten om mee te doen? Je kunt je nog inschrijven voor de casting via turnupcasting.com. Laat ons even weten als je door bent.

 

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in