Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

Ischgl: negatieve coronatest bij inchecken accommodatie

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Iedereen die deze winter in Ischgl, See, Kappl en Galtür overnacht, wordt aangeraden in het bezit te zijn van een negatieve coronatest. Het is de bedoeling dat je de uitslag kunt laten zien tijdens het inchecken. Is dit niet het geval, dan kun je de test vrijwillig ter plaatse laten afnemen. Een grote stap richting een veilige wintersport voor iedereen.

Negatieve coronatest

Ischgl is de afgelopen winter bijzonder hard getroffen door het coronavirus. Om aankomend seizoen verdere besmettingen te voorkomen, heeft het skigebied vele maatregelen getroffen. We maakten die eerder al bekend, maar er is een belangrijke bijgekomen. Eén daarvan is dat het gasten wordt aangeraden om in het bezit te zijn van een negatieve coronatest die niet ouder is dan 72 uur. Iedereen die geen testresultaten kan laten zien, kan vrijwillig ter plaatse een coronatest af laten nemen. Daarnaast wordt je temperatuur opgenomen en moet je een korte vragenlijst invullen.

Meer coronamaatregelen

Om de veiligheid van gasten, inwoners en medewerkers te kunnen waarborgen, heeft Ischgl nog meer coronamaatregelen opgesteld. Zo is mond- en neusbescherming op verschillende plaatsen verplicht en zijn menu’s van berghutten alleen digitaal te bekijken. Een overzicht van alle coronamaatregelen in Ischgl kun je hier bekijken.

Wintersport in Ischgl

Ischgl is één van de dorpen in het Oostenrijkse Paznaun. Samen met het Zwitserse Samnaun vormt het dorp het grensoverschrijdende skigebied Silvretta Arena Ischgl – Samnaun. Je hebt hier toegang tot 239 km aan pistes, gelegen in een prachtige omgeving. Omdat het merendeel boven de 2000 meter ligt, is het skigebied ontzettend sneeuwzeker. Wintersporters van alle leeftijden en niveaus vinden hier genoeg mogelijkheden voor een fijne vakantie in de sneeuw. Tips: ski de Schmugglerrunde skitochten, geniet van culinaire hoogstandjes in de berghutten of maak een afdaling in de Ischgl Skyfly.

Aanbiedingen in Ischgl >>>

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in