Nieuwsalert per mail ontvangen

In een cabinelift in Courchevel op 2.700 meter slapen?

Courchevel heeft in samenwerking met Airbnb een leuke publiciteitsstunt bedacht. Een cabinelift in het Franse skigebied Courchevel is ingericht als tijdelijke logeerkamer op een hoogte van 2.700 meter. Ben jij nog op zoek naar een plek voor je eerste date? Dan is dit zeker een locatie waar je indruk mee gaat maken. Op 6 maart wordt de gondel van de skilift voor éen keer omgetoverd tot een slaapverblijf.

Uit het aantal aanmeldingen worden vier winnaars bekend gemaakt. Deze mogen de volgende dag als eerste de prachtige pistes betreden. De gondel bevat een tweepersoonsbed en een kleine  woonkamer waar je romantische met je geliefde de avond door kunt brengen. Bij aankomst word je op de top van de Saulire begroot met heerlijke glühwein en een heerlijk diner.

De skilift staat ook geregistreerd bij Airbnb. Een paar weken geleden haalde Airbnb ook al een stunt uit door in samenwerking met vliegtuigmaatschappij KLM een vliegtuig om te bouwen tot slaapplek en deze vervolgens aan te bieden via Airbnb. Dit is voor Courchevel een inspiratiebron geweest om in zee te gaan met het enorm populaire Airbnb platform. “Wij zijn trots om dit te kunnen aanbieden in samenwerking met Airbnb. We zien dan ook uit naar het moment dat we de vier gelukkige winnaars kunnen verwelkomen”, aldus Courchevel directeur van toerismebureau Adeline Roux.

Heb jij je al aangemeld? Je kunt je tot woensdag 25 februari inschrijven en kans maken om tot de groep winnaars te behoren.

Courchevel skilift Airbnb
Courchevel skilift Airbnb
Courchevel skilift Airbnb
Courchevel skilift Airbnb
Courchevel skilift Airbnb
Courchevel skilift Airbnb
Courchevel skilift Airbnb
Courchevel skilift Airbn

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in