Nieuwsalert per mail ontvangen

Nooit meer je ruiten krabben dankzij iceScreen

Zonder je ruiten te krabben veilig wegrijden na een flinke nachtvorst? Dit is voor veel mensen een lang gekoesterde wens, want met koud weer je auto krabben is geen pretje. Hier dachten Dan Miller en Andy Wright uit Florida precies hetzelfde over en ontwikkelden het iceScreen. Een magnetisch scherm dat op het voorruit geklikt moet worden en dat bevriezing van de voorruit voorkomt.

Handig in Nederland, maar zeker ook op wintersport. En een stuk milieuvriendelijker dan je auto een kwartier te laten draaien met de voorruit verwarming op stand 10 voordat je wegrijdt. Het iceScreen is behalve in de winter ook in de zomer te gebruiken. Even omdraaien en je hebt een sunscreen. In de video hieronder vind je meer informatie over het product.

 

Ontbreekt de spiegelverwarming in jouw auto? Ook daar hebben de ontwerpers aan gedacht, dus hebben ze een miniatuur versie ontwikkeld voor de spiegels.

Je koopt het iceScreen via Kickstarter. De verwachte levering is in december 2014, dus als je wat later in het seizoen op wintersport gaat ben je nog op tijd.

Bron: Want.nl

Volg jij onze Alpentour al?

24 uur in... Bekijk het nu!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in