Nieuwsalert per mail ontvangen

GoPro komt met 360 graden camera accessoire

GoPro heeft een nieuwe accessoire op de markt gebracht waarmee je een perfecte 360 graden video kunt maken en in youtube kunt bekijken. Heb je nog 16 GoPro’s op voorraad liggen dan is dit de ideale gadget om aan je accessoire aanbod van GoPro toe te voegen. Het nieuwe accessoire heet ‘New 360 Camera Array’ en kan unieke beelden maken. Omdat er zoveel GoPro camera’s voor nodig zijn kost het ruim €7.500 euro om hier gebruik van te kunnen maken. Het kost wat, maar dan heb je ook wat! 

Het ronde systeem beschikt over multi-camera controle en zorgt voor een lange levensduur van de batterijen. Wat de kosten gaan zijn van de accessoire is nog niet exact vastgesteld, maar gaat zeker aan de dure kant zijn. Wil je de beelden goed bekijken, dan is het hebben van Google Chrome noodzakelijk. Andere browsers ondersteunen nog niet deze nieuwe functionaliteit. De onderstaande video laat zien hoe de 3D beelden in Google Chrome weergeven worden. Spectaculair toch?

Virtual Reality op het internet is al een lange tijd een veel besproken onderwerp. Door het gebruik van een Virtual Reality headset kun je letterlijk in een video rondkijken en worden de video’s steeds realistischer. Of wintersporters deze accessoire gaan aanschaffen in de toekomst is een kwestie van tijd. De Alpen zijn uiteraard een prachtig decor voor deze video’s. Heb jij zoveel geld over voor het schieten van deze beelden?

Bron: Engadget.com

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in