Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Gondels van Komperdellbahn uit Serfaus-Fiss-Ladis te koop

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

De bouw van de nieuwe Komperdellbahn in Serfaus-Fiss-Ladis is al een tijdje aan de gang. In de winter van 2023/2024 staat de oplevering van de nieuwe lift gepland. Tot die tijd gaat er nog veel gebeuren in het skigebied. Zoals de veiling en verkoop van de oude gondels van de Komperdellbahn uit Serfaus. Heb jij altijd al de eigenaar willen zijn van een echte gondel? Dit is je kans!

Veiling en verkoop gondels Komperdellbahn uit Serfaus

De oude gondels van de Komperdellbahn uit Serfaus-Fiss-Ladis zijn te koop. Er zijn twee manieren om een gondel aan te schaffen of erop te bieden. De periode aan het einde van het skiseizoen staat in Serfaus-Fiss-Ladis vaak in het teken van het goede doel. Dit jaar wordt er in aanloop naar de Charity Adventure Night een geweldige veiling gehouden. Een speciale LUXUS-gondel wordt via opbod verkocht. Op deze speciale gondel van de Komperdellbahn kun je bieden via het platform Gondel24, waarbij de opbrengsten naar het goede doel zullen gaan. Dit is een heel bijzondere gondel, want deze is namelijk compleet ingericht als blikvanger. Hoe leuk is het om dit model in je tuin of kroeg te hebben staan?! De andere gondels zijn te koop voor € 3000,- per stuk.

Hier kun je alle details over de nieuwe Komperdellbahn lezen

Hoe werkt de veiling?

Tussen 3 en 13 april heb je de mogelijkheid om te bieden op de speciale gondel. De vanaf-prijs is € 2500,- en elke dag om 9.00 uur komt op de website van Serfaus-Fiss-Ladis de hoogste bieder van de vorige dag. Je kunt meebieden via een mailtje naar [email protected]. Degene die op 12 april het hoogste bod heeft uitgebracht, is de nieuwe eigenaar van de gondel!

Vandaag is het hoogste bod maar liefst € 5100,-. Hoe hoog denk jij dat de prijs gaat oplopen? Het hele bedrag dat opgehaald wordt met de verkoop van deze gondel wordt gedoneerd via de Charity Adventure Night aan verschillende liefdadigheidsinstellingen in Tirol.

Andere gondels zijn al bijna uitverkocht

Verschillende andere gondels zijn te koop voor € 3000,- per stuk, ook via Gondel24. De verkoop van deze gondels duurt tot 7 april 2023. Sinds gisteren kon je een gondel aanschaffen, vandaag zijn de meeste al uitverkocht. Op dit moment kom je op een wachtlijst terecht als je nog in aanmerking wilt komen voor een gondel van de Komperdellbahn uit Serfaus-Fiss-Ladis.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in