Nieuwsalert per mail ontvangen

Goede weersvooruitzichten voor aankomend reisweekend

Wintersportredacteur

Dit weekend vertrekken veel Nederlanders richting de sneeuw voor een welverdiende wintersportvakantie. De eerste week van de Krokusvakantie gaat van start en daarmee is ook officieel het startsein gegeven voor drukte op de Duitse en Oostenrijkse snelwegen richting de skigebieden.

Tienduizenden Nederlanders vertrekken massaal richting de witte bergtoppen om daar heerlijk te genieten van de tot nu toe perfecte winter qua sneeuwcondities. Wat gaat het weer worden aankomend weekend? Handig om te weten, want goed voorbereid de auto instappen is van groot belang!

Weerbericht onderweg

Veel Nederlanders reizen vanuit Nederland via de volgende steden richting Oostenrijk:

  • Keulen
  • Frankfurt
  • Nürnberg
  • München

Als we dan kijken naar de weersvoorspellingen voor vrijdag en zaterdag bij deze steden, dan gaat het helemaal goed komen. De neerslagkans is erg laag, de temperatuur prima en vergeet je zonnebril niet. Het zonnetje schijnt namelijk volop!

Keulen:

Frankfurt

Nürnberg

München

Ook in Oostenrijk is het dit weekend prachtig weer, dus nogmaals zorg er voor dat je een zonnebril in de auto hebt liggen. Zou ook gek zijn als je dat niet hebt, want je gaat tenslotte op wintersportvakantie. Rij voorzichtig! Deze week blijven we je op de hoogte houden van de weersvoorspellingen. Ook zullen we een bericht publiceren met waar je de meeste drukte kunt verwachten.

 

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in