Nieuwsalert per mail ontvangen

Geheugenkaart GoPro HD HERO 3+ camera nodig?

Wat voor geheugenkaart kun je het beste aanschaffen voor de GoPro HD HERO 3+ camera’s? Deze vraag zien wij veel verschijnen op het internet. De zoektocht naar een geheugenkaart GoPro is en blijft een lastige klus. Hierbij gaat het om de geheugenkaarten voor de GoPro Hero 3, GoPro Hero 3+ silver edition en de GoPro Hero 3+ black edition. Ook tijdens de wintersportvakantie is de GoPro camera een veelgebruikt product. Om de zoektocht naar een geschikte geheugenkaart te voorkomen, hebben wij kort samengevat wat je het beste kunt kopen.

De GoPro is de meest gekochte camera voor de wintersport. Hierbij zie je dat het internet momenteel vol staat met zelfgemaakte video’s waarin de GoPro 3+ Hero een belangrijke rol speelt. Alle leeftijdsgroepen en soorten wintersporters zie je tegenwoordig met een GoPro camera op de piste verschijnen. Zo filmt de ene voor mooie familie herinneringen en zo filmt de ander, omdat hij/zij een vette trick willen laten zien op Facebook. Ondanks dat de aanschaf van deze camera in vergelijking met vergelijkbare producten redelijk duur in aanschaf is, koopt de hele wereld massaal het mooie speeltje voor op de piste. Voor optimale kwaliteit van het beeld adviseert GoPro om een microSD kaart aan te schaffen met een geheugen van 64GB. De GoPro 3+ camera’s kun je ook gebruiken met 32GB geheugen, maar gaat ten koste van snelheid en kwaliteit.

Om die reden hebben wij de Geheugenkaarten voor de GoPro 3+ voor jullie op een rij gezet zodat een verdere zoektocht op het internet niet meer nodig is.

Geheugenkaart GoPro HERO 3+ Black Edition camera:

Niet alle klasse 10 MicroSD kaarten hebben deze schrijfsnelheid. Koop dus niet blindelings de SD kaarten waar klasse 10 bij staat, want niet alle SD kaarten zijn compatibel met de GoPro 3+ camera’s. Ben je op zoek een andere SD kaart dan die wij hierboven adviseren, dan kun je uit de onderstaande modellen kiezen.

Lexar 32GB SDHC 633x (LSDMI32GBBNL633R)
Lexar 64GB SDXC 633x (LSDMI64GBBNL633R)
Lexar 32GB SDHC 600x (LSDMI32GBSBNA600R)
Lexar 64GB SDXC 600x (LSDMI64GBSBNA600R)
Delkin 32GB SDHC (DDMICROSDPRO2-32GB)
Delkin 64GB SDXC (DDMICROSDPRO264GB)

Geheugenkaart GoPro HERO 3+ silver Edition camera:

Geheugenkaart GoPro HERO 3 silver Edition camera:

 

Bron: GoPro.com

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in