Nieuwsalert per mail ontvangen

Een bodyguard tijdens het skien? Het kan!

Piste bodyguard Michael MasonDe Russische wintersportende doelgroep lijkt zich als een olievlek over de Europese skigebieden te verspreiden. Waar in het verleden geen Rus te bekennen was op de piste, lijkt het nu alsof de rijke doelgroep niet meer te missen is. Dat er zich onder de Russische doelgroep veel financiele onafhankelijke mensen bevinden is algemeen bekend. Voor veel van deze doelgroep is het hebben van een bodyguard de normaalste zaak van de wereld. Maar hoe doe je dit als je op wintersportvakantie gaat? Op de berg heb je tenslotte geen bewaking. Om dit probleem op te lossen biedt Michael Mason zich aan als bodyguard op de piste!

Michael Mason is waarschijnlijk de enige die naast het skilesgeven ook bescherming kan bieden tegen kidnappers. Met zijn Zwitserse Alpine diploma op zak en zijn kennis van Japanse vechtkunst, wordt hij door verschillende elite groepen en celeberties gevraagd voor bescherming op de piste.

“Russische biljonairs zijn gewilde mensen. Het kidnappen van kinderen is een veel voorkomend voorval in Rusland en het hebben van een bodyguard is noodzakelijk. Omdat deze vaak niet kunnen skien, kan ik deze doelgroep bescherming bieden op de piste” aldus Mason. Volgens Mason kun je van te voren zien wanneer iemand kwaad wil. Het draait om plannen en voorbereid zijn om goed in te kunnen grijpen. Het spotten van problemen is dan ook zijn eigenschap. Je hoeft je als biljonair dus geen zorgen meer te maken over bescherming.

Wil je ook bescherming op de piste? Wellicht handig om Mason een keer te bellen. Misschien zijn alle vermogende mensen straks voorzien van een piste bodyguard.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in