Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Drie mega artiesten bij Ski Opening Schladming-Dachstein 2024

© Schaldming-Dachstein

Wintersportredacteur

Afgelopen seizoen kwam niemand minder dan Robbie Williams naar Schladming-Dachstein. Dat was een groot succes en daarom is de Ski Opening Schladming-Dachstein 2024 dit jaar groter en uitgebreider. Wie er komen? Dat is vanaf nu bekend: Bryan Adams, Sting en Simply Red!

Ski Opening Schladming-Dachstein 2024

Op 6, 7 en 8 december komen er drie wereldartiesten naar Schladming-Dachstein. Voor het tweede jaar op rij start het skiseizoen met een knal! Begin juni werd het nieuws aangekondigd dat er in 2024 drie verschillende artiesten komen en sinds gisteravond weten we wie! Wil jij Bryan Adams, Sting of Simply Red in het echt zien met de Oostenrijkse bergen als decor? Dan moet je naar de Ski Opening Schladming-Dachstein 2024! Deze drie artiesten komen namelijk naar het skigebied begin december. Het Schladminger Planai Stadion is de bühne voor deze wereldsterren.

Vier bergen en drie sterren

Vanaf vandaag zijn meteen de twee of driedaagse pakketten te boeken. Vanaf morgen start de individuele ticketverkoop! Het is waarschijnlijk zo uitverkocht dus wees er snel bij als je kans wilt maken op een ticket. Kaartjes zijn te koop bij  www.oeticket.com en www.ticketmaster.at.

  • 6 december // BRYAN ADAMS
  • 7 december // STING
  • 8 december // SIMPLY RED

Robbie Williams op het podium

In december 2023 kwam superster Robbie Williams naar Schladming-Dachstein om het seizoen te openen. Twee dagen achter elkaar stond de entertainer op het podium en dat was een mega feest. Niet alleen voor de bezoekers was het een succes, maar ook voor de regio.

Lees ook: Nieuwe skilift in Schladming-Dachstein in 2024/2025: Kaiblinggrat

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in