Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Feestelijke seizoenstart met Robbie Williams in Schladming-Dachstein

Robbie Williams Schladming Dachstein

Sabrina Vanray, Schladming-Dachstein

Wintersportredacteur

Afgelopen weekend is het skiseizoen van Schladming-Dachstein van start gegaan, en hoe! Niemand minder dan Robbie Williams gaf op 7 en 8 december twee concerten om de winter van 2023/2024 in te luiden in de regio. Vanaf het Planai Stadion knalde hij de ene na de andere hit het besneeuwde landschap in.

Robbie Williams op de bune in Schladming

De start van skiseizoen 2023/2024 is er voor Schladming-Dachstein eentje voor in de boeken. In totaal zijn er 25.000 gasten aanwezig geweest bij de twee optredens van Robbie Williams op 7 en 8 december. Het skigebied laat via een persbericht weten: “Als superster Robbie Williams Schladming bezoekt, dan is er gewoon geen houden meer aan!”. En daar hebben ze helemaal gelijk in, kijkend naar de foto’s en video’s van het event. Het podium in het Schladming Planai Stadion is trouwens ook echt het benoemen waard. Hightech, met gave ledshows en dat in combinatie met een prachtige sneeuwwereld op de achtergrond. Hieronder volgen een paar beelden, gedeeld via de Instagram-pagina van skiregio Schladming-Dachstein.

Wintersport in Schladming-Dachstein

Schladming-Dachstein is onderdeel van de Ski amadé en wordt gevormd door meerdere skigebieden, samen goed voor ruim 230 km aan pistes. De grootste en meest bekende van allemaal is de Schladminger 4-Berge-Skischaukel, met 123 km aan pistes. De Planai is een van de bergen in het skigebied en onder andere bekend van de World Cup. Uniek aan deze wedstrijden is dat ze niet overdag, maar ’s avonds worden gehouden. De Night Race in Schladming is er absoluut eentje om eens bij te wonen! Zin in nog meer feest en gezelligheid tijdens het skiseizoen? Breng dan zeker een bezoek aan Hohenhaus Tenne in Schladming. Dit après-ski paleis biedt gezelligheid op maar liefst drie verdiepingen!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in