Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Schladming-Dachstein opent skiseizoen met 3 wereldsterren in 3 dagen

Robbie Williams Schladming Dachstein

Sabrina Vanray, Schladming-Dachstein

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Afgelopen seizoen kwam niemand minder dan Robbie Williams naar Schladming-Dachstein. Dat was blijkbaar een groot succes voor de regio, want dit jaar halen ze niet één, maar drie wereldsterren naar Oostenrijk. Op drie dagen in december moeten zij het skiseizoen een spetterende start geven.

Robbie Williams op het podium

In december 2023 haalde Schladming-Dachstein tot grote verrassing van velen superster Robbie Williams naar de regio om het seizoen te openen. Twee dagen achter elkaar stond de entertainer op het podium en dat was een mega feest. Niet alleen voor de bezoekers was het een succes, maar ook voor de regio. Zij halen daarom dit jaar nog twee extra supersterren naar het skigebied.

Drie wereldsterren

Vandaag kondigde het skigebied aan dat het skiseizoen voor het tweede jaar op rij met een grote knal gestart wordt. Op 6, 7 en 8 december 2024 verzorgen drie wereldsterren optredens onder de naam The Grand Festival 2024. De internationale concert promotor Klaus Leutgeb haalt in samenwerking met de regionale partners drie grote namen naar de regio voor ‘misschien wel de meest legendarische ski-opening in de Oostenrijkse bergen’.

Namen op 24 juni bekend

Er wordt nog even geheim gehouden om welke drie wereldsterren het gaat. Op 24 juni worden de namen bekendgemaakt en wordt er meer duidelijkheid gegeven over het driedaagse festival. Op dit moment is in ieder geval duidelijk dat op vrijdag en zaterdag de concerten om 20.00 uur beginnen en op zondag om 17.00 uur.

Wij zijn in ieder geval benieuwd wie er komen. Als we kijken naar actuele shows die de Leutgeb Entertainment Group organiseert, zien we namen als Adele, Rod Stewart, Nicki Minaj, Coldplay en Helene Fischer. Eerder organiseerden zij ook shows met Metallica, Andrea Bocelli, Sting, Red Hot Chili Peppers, Harry Styles en vele anderen.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in