Nieuwsalert per mail ontvangen

Domio maakt van je helm een speaker

Ken je ze? Die gasten die hun handdoek naast je leggen op het strand en hun meegebrachte speaker aanzetten alsof het strand van hun is? Of in de stad voorbij komen fietsen met een speaker in hun hand en het volume op standje vol? Binnenkort zie je ze ook de piste, dankzij Domio.

Domio is een nieuw soort speaker die je op je helm plakt en op die manier tijdens het beoefenen van je favoriete sporten kan genieten van jouw muziek zonder dat je ‘last’ hebt van oordopjes of een koptelefoon. Domio gebruikt je helm als medium om geluidsgolven te verspreiden. Dankzij speciale onderdelen en technologieën verandert het apparaatje je helm zo in een speaker.

domio

GERELATEERD: VITRIMA VERANDERT JE GOPRO IN EEN 3D CAMERA

Het geluid schijnt goed te zijn, zelfs als je een flinke zooi wind in je gezicht krijgt. Ideaal om te gebruiken tijdens het skiën of snowboarden dus. De vraag is echter of je liftgenoten daar ook zo over denken. Niet iedereen heeft namelijk dezelfde muzieksmaak. 

Schermafbeelding 2016-06-26 om 09.26.52

Domio verbindt je via Bluetooth met je telefoon of mediaplayer en is water- en schokproof. Je hoeft daarom niet bang te zijn dat je na een sneeuwbui je speaker weg kan gooien. Op dit moment kun je de early bird versie van het product bestellen voor $69. Daar komen nog wel wat verzendkosten bij voor Nederland. Als je ‘m nu bestelt ontvang je de Domio in herfst, nog op tijd voor de komende wintersport. Meer info vind je via https://domio.co/

OP ZOEK NAAR MEER GADGETS? JE VINDT ZE HIER.

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in