Nieuwsalert per mail ontvangen

© Gigi d'Agostino Instagram (@gigidag)

Dj-legende Gigi d’Agostino treedt 21 december op in Tirol

Wintersportredacteur

Dj-legende Gigi d’Agostino treedt op zaterdag 21 december op in de Innsbrucker Olympiahalle. Kerst lijkt misschien nog heel ver weg, maar dit optreden is een goed excuus om de feestdagen in de sneeuw alvast te plannen.

Gigi d’Agostino

Gigi d’Agostino, ook wel Luigi Celestino Di Agostino, is een Italiaanse dj en producer. Zijn carrière begon ruim 20 jaar geleden in Italië. Al snel werd hij wereldwijd bekend en stonden zijn hits op meerdere plaatsen in de hitlijsten. Gigi D’Agostino is vooral bekend van de nummers Bla Bla Bla, La Passion, The Riddle en L’Amour Toujours. Dat laatste nummer haalde zelfs een 1e plaats in de Nederlandse top 40.

 

21 december in Innsbruck

Na een tijd niks van Gigi te hebben gehoord, kwam hij vorig jaar weer helemaal terug. Samen met Dynoro bracht hij het heerlijke nummer In My Mind uit. Tijd om weer eens een concert van de beste man bij te wonen! Dit jaar kan dat op 21 december in de Innsbrucker Olympiahalle. Ideaal om je kerstvakantie in de sneeuw mee af te trappen! Het beloofd een spetterend optreden te worden.

Save the date: Ook de datum van de Double Dutch winteropening in Sölden is bekend!

Kaartverkoop start 15 april

Wil je graag het optreden van Gigi d’Agostino bijwonen? Vanaf 15 april a.s. start de kaartverkoop via OETICKET.com. Zorg dat je er snel bij bent, want zijn eerdere concerten in Wenen en Klagenfurt waren snel uitverkocht!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in