Nieuwsalert per mail ontvangen

© YouTube

Deze 10 jaar oude jongen kan beter snowboarden dan jij ooit zal doen

Wintersportredacteur

Oke, de titel is misschien gewaagd, want wie weet ben jij wel een pro snowboarder. Maar voor mij en 99,9 procent van de wintersporters is de titel helemaal terecht. De 10 jaar oude Eli Bouchard zit nu al op een level dat wij nooit meer zullen bereiken. 

Record op 8-jarige leeftijd

In 2016 zette de jonge snowboarder een Guinness World Record, door op 8-jarige leeftijd een dubbele backflip te landen. Dat maakt hem de jongste snowboarder die dat ooit voor elkaar gekregen heeft. We schreven er destijds al over, maar hieronder nog een keer de video waarin hij dat deed. Weet je nog wat jij deed toen je acht jaar was? Volgens mij had ik net de witte band met gele slip bij judo.

 

Eli op 9-jarige leeftijd

Na zijn record is Eli zich verder blijven ontwikkelen. Hij heeft flink getraind. Zijn seizoen op 9-jarige leeftijd zag er dus nog een stuk vetter uit… Op 9-jarige leeftijd had ik misschien die groene slip, hij deed iets toffere dingen. Hoe vet is het als je dit kan?

10 -jarige Eli

Eli is onderhand 10 jaar oud en ook voor hem is het seizoen weer begonnen. Hij is deze dagen in Saas-Fee te vinden. We zijn benieuwd wat hij dit seizoen voor ons in petto heeft. Doe jij het hem na?

 

View this post on Instagram

 

Bs 720 from Saas-Fee 📸:@jeremy_langevin and big thx to @gopro

A post shared by Eli Bouchard (@eli.bouchard) on

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in