Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

De top condities van skigebied Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

Elke dag het laatste wintersportnieuws

De sneeuwdump van afgelopen week heeft alle skigebieden in Tirol omgetoverd tot skigebieden waar je alleen maar van durft te dromen voordat je op wintersportvakantie gaat. De foto’s die online gedeeld worden zijn dan ook jaloersmakend en zorgen voor extreme winterkriebels bij de wintersport liefhebbers die op dit moment thuis in afwachting zijn tot hun wintersportvakantie begint. Zo ook in het grote en populaire skigebied Skijuwel Alpbachtal Wilschönau. Het skigebied dat de laatste jaren flink geïnvesteerd heeft in verbetering van het skigebied. 

Sinds de verbinding tussen het Alpbachtal en Wildschönau is het skigebied een stuk interessanter geworden voor wintersporters. Dit is duidelijk te merken in het aantal toeristen dat jaarlijks richting het skigebied vertrekt, want nu hebben zij in totaal maar liefst 145 kilometer pistes en zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde wintersporters. Hiermee staan zij in de top tien grootste skigebieden van Tirol.

Bij Ski Juwel zijn skigebieden aangesloten die voorheen behoorde tot Wildschönau en Alpbach. Wil je meer informatie over het skigebied? Tirol geeft een mooi overzicht van de aanbiedingen die er op dit moment zijn en geven meer globale informatie over het skigebied. Zie hier hun website en laat je inspireren! De onderstaande foto’s van afgelopen week zeggen in ieder geval genoeg. Wat een prachtige beelden en wat liggen de pistes er heerlijk bij.

Skijuwel I
Skijuwel II
Skijuwel III
Skijuwel V
Skijuwel VI

 

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in