Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Artiest van het Top of the Mountain Spring Concert 2024 in Ischgl is bekend

© TVB Paznaun - Ischgl

Wintersportredacteur

Na de aankondiging voor de artiest voor het Opening Concert is nu dan ook de act voor het Top of the Mountain Spring Concert in Ischgl bekend. Zojuist heeft Ischgl de artiest bekendgemaakt en het is zeker niet de minste. De volkszanger Andreas Gabalier zal op 14 april 2024 het podium op de Idalp betreden. Ben jij erbij?

Andreas Gabalier bij Top of the Mountain Spring Concert 2024

Nog een paar maanden geduld en dan is het weer feest op de Idalp. Ischgl heeft zojuist de artiest van het Top of the Mountain Spring Concert bekendgemaakt. Naast de opening, easter en closing editie is er in de lente ook nog een editie van de Top of the Mountain Concerten. Het Top of the Mountain Spring Concert wordt jaarlijks begin april georganiseerd. Op 14 april 2024 is het dit jaar feest met Andreas Gabalier! Deze Oostenrijkse volkszanger is bekend van de nummers: ‘Hulapalu’ en ‘I sing a Liad für di’, je kent ze vast uit de après-ski.

Spring Blanc in Ischgl

Naast dit concert is er ook Spring Blanc in april in Ischgl. Een maand vol wintersport, culinaire hoogtepunten en muzikale hoogstandjes. In april is het een en al feest in Ischgl! Dit is een tijd waar het vaak heerlijk zonnig, al iets warmer en prachtig is in de bergen. 

Alle Top of the Mountain Concerten 2023/2024

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in