Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Artiest Top of the Mountain Opening Concert 2023 bekend

Top of the Mountain Opening Concert in Ischgl

© TVB Paznaun - Ischgl

Wintersportredacteur

Er wordt flink uitgepakt voor het openingsconcert in Ischgl, de act voor het Top of the Mountain Opening Concert is zojuist bekendgemaakt. Niemand minder dan Demi Lovato gaat optreden tijdens de winteropening van het skigebied. Alles wat we tot nu toe weten, hebben we voor je op een rijtje gezet!

Top of the Mountain Opening Concert met Demi Lovato

25 november 2023 is het zover, dan staat dit grote evenement op de planning. Tot nu toe waren er nog maar weinig details over het concert bekend. Maar, nu heeft Ischgl aangekondigd dat niemand minder dan Demi Lovato komt optreden. Deze zangeres kun je kennen van de hits als: ‘Heart Attack’, ‘Solo’ en ‘Sorry Not Sorry’. De veelzijdige Amerikaanse kun je over ongeveer twee maanden live zien in Ischgl.

Winteropening in Ischgl

Wat je van de winteropening kunt verwachten? Goede muziek, een hele gezellige sfeer met alleen maar wintersporters en een geweldige locatie. Het concert wordt namelijk gehouden in de open lucht tussen de Tiroler bergen in het dal! Het openingsconcert is een perfecte reden om je ook meteen eerste meters in de sneeuw te maken van dit jaar. De details:

  • Wanneer: 25 november 2023
  • Waar: Bij de parkeerplaats in het dal bij de Silvrettabahn in Ischgl
  • Start event: 18.00 uur
  • Tickets: € 85,- voor volwassenen en € 55,- voor kinderen

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in