Top of the Mountain Opening Concert Ischgl

30 nov 2024

Ischgl, Oostenrijk

Ieder jaar wordt het skiseizoen van Ischgl feestelijk afgetrapt tijdens het Top of The Mountain Opening Concert in Ischgl. Op het podium staat een artiest van wereldniveau en het is één groot feest. Het concert vindt jaarlijks plaats eind november. Lenny Kravitz, Robbie Williams, Jason Derulo, Sean Paul, George Ezra en Helene Fischer, ze hebben allemaal op het podium gestaan. Duizenden bezoekers dansen en zingen mee met de muziek.

Wat je kunt verwachten van Top of the Mountain Opening Concert?

Het skiseizoen van Ischgl wordt feestelijk afgetrapt met het Top of the Mountain Opening Concert. Eind november gaat het jaarlijks vanaf 18.00 uur los op het plein voor het dalstation van de Silvrettabahn. Op het podium staat elk jaar weer wereldsterren. Dit is een hele goede manier om het skiseizoen op een geweldige manier te starten! Ischgl heeft aangekondigd dat niemand minder dan Demi Lovato dit jaar komt optreden. Deze zangers kun je kennen van de hits: ‘Heart Attack’, ‘Solo’ en ‘Sorry Not Sorry’. 

Data & tijden

De officiële datum dit event is: 30 november 2024

Wintersport in Silvretta Arena Ischgl – Samnaun

Het skiën in Ischgl’s Silvretta Arena begint vaak al in november. Je kunt je eerste wintersport van dit winterseizoen dus goed verbinden met dit concert. Wat je van de winteropening kunt verwachten? Goede muziek, een hele gezellige sfeer met alleen maar wintersporters en een geweldige locatie. Het Top of Mountain Opening Concert wordt namelijk gehouden tussen de Tiroler bergen in het dal!

Ischgl is een bruisend dorp waar niks te gek is. Après-ski van vroeg in de middag tot diep in de nacht, luxe winkels en hotels, een autovrij centrum, gave activiteiten en tal van goede (bekroonde) restaurants. De slogan Relax. If you can… is hier dan ook helemaal op z’n plaats!

Naar Top of the Mountain Opening Concert

Reizen naar Ischgl

Het is ongeveer 900 kilometer van Utrecht naar Ischgl in Oostenrijk. Met de auto doe je daar ongeveer 10 uur over, als je niet in een file terecht komt. Ischgl ligt helemaal in het zuidwesten van Oostenrijk vlak bij de Zwitserse grens, je hebt dus wel een vignet nodig om hier aan te komen. Het skigebied Silvretta Arena is dan ook grensoverschrijdend, hier kun je skiën in zowel Oostenrijk als Zwitserland.

Wil je liever vliegen? Dan kun je het vliegtuig pakken naar Innsbruck, dit is de handigste optie. Vanaf Innsbruck is het nog ruim een uur rijden naar Ischgl. Dat kun je doen door een auto te huren of door de afstand af te leggen met een taxi, trein of shuttlebus. Met de trein doen je over dit stuk ongeveer twee uur. Uitstappen kun je het beste bij treinstation Landeck-Zams. Vanaf daar heb je nog een busrit nodig om in Ischgl aan te komen. Naar Innsbruck kun je ook reizen met de trein.

Verblijven in Ischgl

› Verblijf in Ischgl via Summit Travel vanaf € 585,- per persoon
› Meerdere accommodaties beschikbaar via Snowtrex in het Oostenrijkse skigebied
› Aantrekkelijke accommodatie in de Silvretta Arena via Sunweb

Alle Top of the Mountain Concerten

Top of the Mountain Easter Concert
Top of the Mountain Spring Concert
Top of the Mountain Closing Concert

Terug naar Overzicht

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in