Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Alweer de laatste aflevering van de Nederlandse webserie ‘Hidden Faces’

Aflevering 6 Hidden Faces

© Hidden Faces

Wintersportredacteur

Zojuist hebben freeride skiërs Paul de Groot en Loïc Isliker de laatste aflevering van het eerste seizoen van hun webserie ‘Hidden Faces’ gelanceerd. Wederom een hele spectaculaire. Dit keer beklimmen de heren de Dent de Valère in de Franse Région Dents du Midi. Een uitdagende berg met een top op 2267 meter hoogte.

Wie ook alle andere afleveringen heeft gezien, weet inmiddels dat de heren je keer op keer trakteren op spectaculaire beelden in hun favoriete terrein. Dat is in deze laatste aflevering zeker niet anders. Maar naast spectaculaire uitzichten en afdalingen geven ze je ook een kijkje in de voorbereiding naar de beklimming en afdaling. Benieuwd waarom ze ervoor hebben gekozen om de Dent de Valère niet in één, maar in twee dagen te beklimmen?

Overnachten op de berg

Het avontuur van aflevering zes start in het kleine Franse dorpje Les Giettes. Vanaf hier zal de Dent de Valère in twee dagen beklommen worden. Op de eerste dag staat er een beklimming van 800 meter op het programma. Die gaat naar een kleine hut waar ze helaas niet mogen overnachten en dus gaat er een tent mee. Dat is met een prachtige zonsondergang- en opkomst absoluut geen straf! Uiteraard gaan we verder niet te veel verklappen, bekijk de beelden zelf maar.

To be continued…

Helaas zit het eerste seizoen er alweer op, maar niet getreurd. In de herfst gaat Hidden Faces gewoon weer door. En zoals je aan het eind van deze aflevering kunt zien, belooft de eerste aflevering van seizoen twee behoorlijk spectaculair te worden. Nog even geduld dus! Heb je alle andere afleveringen nog niet gezien? Hier kun je de eerste bekijken.

Région Dents du Midi voor de gemiddelde wintersporter

Wat de mannen doen is natuurlijk extreem en de meeste wintersporters zullen zich hierin niet herkennen. Wij hebben vorig jaar de Région Dents du Midi zelf ook verkend en nemen jullie mee naar de pistes in de regio. Dat is vast en zeker iets herkenbaarder. Bekijk onze avonturen in de regio via ons YouTube-kanaal van 24 UUR IN.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in