Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

385 cm sneeuw op de Stubaier Gletscher (en er komt nog een schepje bovenop!)

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Op zoek naar een heerlijke bestemming voor een wintersport laat in het skiseizoen waar heel veel sneeuw ligt? Het Stubaital, met het hoogstgelegen gletsjerskigebied van Oostenrijk, hoort op je lijstje voor een wintersport in maart of april! Hoeveel sneeuw daar nu ligt? Dat kunnen we je vertellen.

Het sneeuwt in het Stubaital

In de skigebieden in het Stubaital sneeuwt het momenteel. Op de Stubaier Gletscher komt er vandaag nog eens ruim 20 centimeter bij op het al ruime sneeuwdek. Ook in de andere skigebieden in het dal valt er vandaag een klein laagje. Tot ver in het voorjaar kun je gebruikmaken van de liften in de skigebieden van het Stubaital.

Ook dit weekend valt er nog een extra laagje in de regio! Voor zondag wordt er zo’n 30 centimeter verse sneeuw voorspeld! Lees meer over deze sneeuwval ›

Actuele sneeuwhoeveelheden

Hoeveel sneeuw er precies op de berg ligt?

SkigebiedSneeuw in het dalSneeuw op de berg
Stubaier Gletscher70 cm (1700 meter)385 cm (3000 meter)
Schlick 200030 cm (1000 meter)140 cm (2240 meter)

Wintersporten in het Stubaital

Krijg je door al dit nieuws zin om de latten onder te binden in het Stubaital? In de regio kun je skiën in vier skigebieden: Elfer, Schlick 2000, Serles en op de Stubaier Gletscher. Ga je op vakantie met je familie met kinderen of vriendengroep met beginnende wintersporters? Dan kun je het beste voor een van de kleinere gebieden Serles of Elfer kiezen. Op zoek naar meer uitdaging, dan kun je gaan afdalen in Schlick 2000. De Stubaier Gletscher is een van de meest bekende skigebieden in deze skiregio. Waarom? Voornamelijk door de hoge sneeuwzekerheid die de gletsjer biedt.

Aanbiedingen voor de skigebieden

Overweeg je nog een wintersport in maart of april en ben je nu overtuigd van Stubai als je bestemming? We hebben een aantal mogelijkheden om te boeken voor je op een rijtje gezet!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in