Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Zwaarbewolkt en eerste vlokken sneeuw in Winterberg en Willingen

Wintersportredacteur

Zoals de afgelopen dagen al voorspeld, is de bewolking terug in het Sauerland. In Winterberg en Willingen kan er de komende dagen een vlok sneeuw vallen en de voorspellingen zijn nog iets beter geworden dan vooraf gedacht. De dalen kunnen de komende dagen weer helemaal wit kleuren!

Sneeuw in Winterberg en Willingen

De voorspelde hoeveelheden voor volgende week lopen op tot ongeveer 20 centimeter in Willingen en zo’n 25-30 in Winterberg. Alle dagen valt er een klein laagje dat het sneeuwdek meer en meer opbouwt. Zondag, maandag, woensdag en donderdag zijn volgens de huidige voorspellingen de meest sneeuwrijke dagen. Daarna komt de zon weer iets tevoorschijn! De temperatuur blijft ook na de sneeuwval laag en onder het vriespunt waardoor de condities waarschijnlijk perfect zijn voor een weekendje skiën. 😉

Al zwaarbewolkt

Wat een ander beeld laten de webcams in het Sauerland vandaag zien… Woensdag en gisteren was het nog zonnig en blauw boven de pistes, vandaag is de lucht helemaal dichtgetrokken. Dat is natuurlijk niet zo fijn voor het zicht als je op de piste bent, maar voor de sneeuwval noodzakelijk. Wij duimen voor een lekkere sneeuwdump in de Duitse skigebieden! Jij ook?

Deals Winterberg en Willingen

 
 

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in