Nieuwsalert per mail ontvangen

Zo maak je geen vrienden op de piste

Wintersportredacteur

Het kan natuurlijk gebeuren dat je een val veroorzaakt doordat je de latten niet onder controle hebt. Echter, misschien is het beter om eerst even in te schatten wat je precies kunt doen als er mede-skiërs niet heel ver weg van je stilstaan. Stunts oefenen, dat gaat natuurlijk niet altijd goed. De skiër die rustig stilstaat, is de pechvogel deze zondag. 

De situatie verkeerd inschatten, je bent niet de eerste die het overkomt. Het levert in ieder geval grappige beelden op. De wintersporter in de onderstaande video skiet op een rustig tempo. Op het eerste gezicht lijkt het een redelijk vlak stuk die hij afdaalt. Toch maakt degene die het kleine ongelukje veroorzaakt een verkeerde inschatting. De wintersporter in kwestie vliegt verder door dan hij dacht. En dat loopt niet goed af. Je zal maar gewond raken door deze actie van je medewintersporter…

Niet alleen onhandige, maar ook dronken wintersporters

Je hebt niet alleen onhandige, maar ook ontzettend dronken wintersporters die voor vermakelijke beelden zorgen. Deze skiër wil zijn ski’s weghalen voor de pistebully, maar dat gaat niet zo eenvoudig na een aantal biertjes.

Dronken skiër loopt pistenbully in de weg

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in