Nieuwsalert per mail ontvangen

Dronken skiër loopt pistenbully in de weg

Wintersportredacteur

Wil je net lekker je dienst beginnen, staat er een skiër in je weg die van voren niet meer weet dat hij van achteren leeft. Het overkwam deze pistenbully bestuurder in het Duitse Winterberg. Ben jij er weleens zo aan toe geweest na een avondje après-ski?

Alcohol en wintersport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een biertje hier, een schnappsje daar, zo gaat het nu eenmaal na een dagje lekker skiën. Zoals we allemaal weten loopt een drankje weleens uit de hand, zeker op vakantie. Toch zijn er altijd mensen bij die het net even te bont maken.

Wegwezen

De wintersporter in kwestie heeft nog wel door dat hij niet helemaal op de juiste plek staat als de pistenbully erlangs wil, maar snel even de ski’s weghalen zit er dit keer niet in. Ach, het resultaat is er uiteindelijk wel, de pistenbully kan verder.

 

Hulp

De man had een stuk eerder weggeweest als er iemand had geholpen. Toch blijft hulp uit. Raar, want er staan zeker mensen in de buurt. Mocht jouw maatje er nou zo aan toe zijn en hij loopt mensen in de weg, help hem dan even. En ook als het niet jouw maatje is, help hem dan even!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in