Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Zo is het in de skigebieden waar je nu nog kunt skiën/snowboarden

Wintersportredacteur

In Nederland is het volop zonnig en zomers aan het worden, maar hoe is het in de skigebieden die nog geopend zijn? In een handje vol skigebieden kun je op dit moment namelijk gewoon nog skiën! Dit zijn voornamelijk hoog gelegen (gletsjer)skigebieden in Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland. Via de webcams geven we je een kleine blik in de skigebieden vandaag.

Skiën op de Oostenrijkse gletsjers

Op de Mölltaler Gletscher, Pitztaler Gletscher, Kaunertaler Gletscher, Hintertuxer Gletscher en Stubaier Gletscher is het prachtig vandaag! Volgens het laatste bericht vanuit het skigebied van de Mölltaler Gletscher ligt er op dit moment maar liefst 140 cm sneeuw op de berg. Skiën kan hier dus nog prima. Tot wanneer je nog kunt skiën op de Oostenrijkse gletsjers?

Ook in Sölden schijnt de zon

Ook in Sölden is het nog levendig op de piste. De liften draaien nog op volle snelheid en de condities zijn ook hier nog echt geweldig. In dit skigebied kun je nog wintersporten tot 7 mei 2023.

Erg levendig in Val Thorens

Op dit moment is Dutchweek aan de gang in Val Thorens. De pistes zijn dus goed gevuld en gelukkig laat de zon zich ook genoeg zien boven de piste. Het ziet eruit als een erg geslaagd event in de Franse Alpen! Naar Val Thorens kun je nog afreizen om te wintersporten tot 8 mei 2023.

Een paar dagen geleden viel er opnieuw een dik pak sneeuw in het skigebied

Nog even skiplezier in Tignes-Val d’Isère

Ook in het Franse Tignes-Val d’Isère is het nog volop genieten tot 7 mei. Hoe jaloers ben jij op de mazzelaars die nog van deze prachtige skidag kunnen genieten? Het ziet eruit als een waanzinnig zonnige dag in de Franse Alpen.

Skiën in Zwitserland: Glacier 3000

Waar je in Zwitserland nog heerlijk kunt afdalen? Onder andere Glacier 3000 is nog geopend tot 7 mei. En of het er heerlijk uitziet met dit sterke zonnetje!

Het is zonnig in Engelberg-Titlis

Wauw, hoe heerlijk ziet het eruit in Engelberg-Titlis op dit moment?! De pistes zijn nog geopend tot 7 mei 2023 in dit Zwitserse skigebied.

Heerlijk op de Kitzsteinhorn

Er ligt nog genoeg sneeuw op de Kitzsteinhorn, maar liefst 265 cm op de gletsjer volgens het laatste sneeuwbericht uit het skigebied. Ook schijn de zon volop! Tot eind mei kun je op de Kitzsteinhorn skiën, 29 mei 2023 sluit het skigebied voor het winterseizoen.

Strakblauwe lucht in Crans-Montana

Of je nog heerlijk kunt skiën in mei? Dat laat deze webcam in Crans-Montana goed zien: ja, dat kan! Nog een weekendje skiën? Je kunt hier afdalen tot 15 mei 2023.

Ook nog heerlijk in Zermatt

Zon, zon, zon, zo ziet de weersvoorspelling eruit in Zermatt. Wil je nog skiën, dan kun je overwegen een tripje te boeken naar dit skigebied. Het gletsjerskigebied is het hele jaar geopend in Zermatt, ook tijdens je zomervakantie kun je dus hier wintersporten!

››› Bekijk verschillende deals van TUI voor een wintersport naar Zermatt vanaf € 344,- per persoon

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in