Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

Wolfgang Saufi lanceert lekkere mix met dj Maurice op ‘Ik wil weer zuipen (met jou)’

Wintersportredacteur

Het is weer vrijdag! Nog even een paar uurtjes knallen op de werkvloer en dan mag je jezelf trakteren op een welverdiend biertje of wijntje. Kom je net je bed uit gerold en ben je dringend op zoek naar iets waarmee je energie krijgt voor de laatste werkuurtjes van de week? Zet je speakers dan maar voluit open, want Wolfgang Saufi heeft samen met feestdj Maurice een heerlijke remix uitgebracht op de eerder gelanceerde hit ‘Ik wil weer zuipen (met jou)’.

Wedden dat je meteen helemaal wakker bent?!

Ik wil weer zuipen (met jou) (hardstyle remix)

De eerste versie van ‘Ik wil weer zuipen (met jou)’ was al lekker, maar deze hardstyle remix mag er ook zeker zijn! Wolfgang maakt er samen met feestdj Maurice een echt feestje van en eerlijk is eerlijk, daar hebben we nu ook best zin in. Het is nog even wachten tot het allemaal weer ongedwongen en zonder zorgen kan, dus tot die tijd doen we het nog even rustig aan. Maar als het weer kan, dan gaan we ervoor en draaien we dit nummer harder dan hard! Vanmiddag een rustig vrijmibo’tje thuis in de tuin, maar wel met Wolfgang en Maurice op de achtergrond.

Wat vind jij, hoort dit nummer thuis in de après-ski playlist? Of kies je toch voor het origineel?

Bonistip: zo haal je de wintersport én de après-ski in huis

We missen niet alleen het skiën, maar ook de après-ski. Het zou echt geweldig zijn om vanmiddag even een après-ski bar in te duiken voor wat halve liters, foute shotjes en wat dansjes op de beste après-ski hits. Laten we hopen dat het aankomend seizoen weer allemaal mogelijk is. Mis jij de wintersport ook zo erg en kun je niet wachten tot het weer zo ver is? Dan hebben wij een tip voor je: Crazy 44 – de WINTERSPORT game! Een geweldig spel dat we al eens eerder met je deelden. Je kunt alle opdrachten thuis uitvoeren en zelfs digitaal via Skype of Zoom. Alles over het spel lees je in onderstaand artikel.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in