Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

Vrijmibo muziektip: Ik wil weer zuipen (met jou)

Wintersportredacteur

We missen niet alleen het skiën, maar ook de après-ski. Wat zou het geweldig zijn om vanmiddag even met z’n allen een après-ski bar in te duiken. Lekker wat biertjes drinken en meehossen op bekende après-ski hits. Maar helaas. Voorlopig zitten we thuis, blijven we bij iedereen uit de buurt en zijn we op onszelf aangewezen…

Om er vanmiddag toch een klein vrijmibo-feestje van te maken, hebben we een tip voor je. Het nieuwe nummer van Wolfgang Saufi ‘Ik wil weer zuipen (met jou)’. Wordt het gegarandeerd gezellig mee!

Ik wil weer zuipen (met jou)

Eerlijk is eerlijk, dat willen we allemaal wel. Lekker even ongedwongen zuipen met vrienden of familie. Geen 1,5 meter afstand houden, maar lekker wild met z’n allen dansen en genieten. Voorlopig blijft het bij dromen. Corona gaat een keer voorbij en dan halen we alles dubbel en dwars in. Vanmiddag schenk ik dus maar voor mezelf een wijntje in. Met Wolfgang op de achtergrond. Ook gezellig!

Wat denk jij, wordt dit de après-ski hit van aankomend seizoen?

Tip 2 voor thuis: de après-ski festival show pubquiz

Zin in een gezellig après-ski feestje thuis? Zet dan 12 maart 20.00 uur maar vast in je agenda. Dan vindt de après-ski festival show pubquiz plaats. Een digitaal evenement met al je favoriete après-ski sterren en waarmee je hele vette prijzen kunt winnen. Meer daarover lees je hier.

En wil je buiten deze datum om ook iets leuks en verantwoords doen met je wintersportclubje? Doe dan mee met Crazy 44 – de WINTERSPORT game. We hebben het spel zelf al even getest en het is echt hilarisch!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in