Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

Winterberg is vandaag voor het eerst open: zo ziet het eruit

Wintersportredacteur

Ook in het nabije Winterberg zijn de skipistes vandaag voor het eerst geopend. In totaal zijn er twee liften opgestart vanochtend. Maar helaas ziet het er niet zo winters uit als in de andere skigebieden die vandaag openen. In Winterberg is het nog overwegend groen, hoewel de sneeuw die op dit moment valt nog iets goed maakt! Dit zijn actuele beelden uit Winterberg.

Vandaag kun je skiën in Winterberg

Tegen alle verwachtingen in is het skigebied van Winterberg vandaag geopend voor de eerste officiële skidag. De afgelopen week hebben we nauwkeurig de webcams in de gaten gehouden om te zien hoe de kleur van het skigebied veranderde van groen naar wit. Althans, dat hoopten we. Dat was helaas niet het geval. Je kunt hier namelijk echt alleen op de opgespoten pistes skiën, verder ligt er nog maar weinig sneeuw. Maar dat mag de pret niet drukken, vanochtend zagen we op de webcams zelfs enkele skiërs!

Beelden uit Winterberg

Vanochtend was het echt nog erg groen, maar gelukkig ziet het er nu iets beter uit. Dat is te zien als je kijkt naar de recente webbeelden uit Winterberg. We zijn er zelf maar niet heen gereden. De sneeuw en sneeuwkanonnen moeten wel nog hard hun best doen om dit skigebied er winters uit te laten zien. Hopelijk blijft het nog even doorgaan met sneeuwen, zodat je binnenkort ook in een winterwonderland in Winterberg kunt skiën.

Poppenberg – geopend
Rauher Busch – geopend

Kleine Büre – niet geopend
Brembergkopf I – niet geopend
Quick Jet Talstation – niet geopend
Sürenberg – niet geopend

Zou jij hier willen skiën? Of zou je nog lekker even afwachten? Wij weten het wel.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in