Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Winterberg bijna klaar voor opening

Piste Winterberg

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

In tegenstelling tot enkele gebieden die de seizoensstart uitstellen, heeft Skiliftkarussell Winterberg aangekondigd dat de eerste liften waarschijnlijk vrijdag al kunnen openen! Er wordt in deze regio in Duitsland namelijk kouder weer verwacht dus dat is goed nieuws! Op dit moment draaien de sneeuwkanonnen volop!

Winterberg opent het skiseizoen

In een bericht op social media laat het skigebied Winterberg weten dat vanaf vrijdag 2 december 2022 de liften: Raucher Busch (12) en Poppenberg (5) zullen openen. Ook de skischolen en skiverhuur gaan van start. De voorbereiding voor deze winterstart zijn al een tijdje aan de gang. Dus zodra de temperaturen dalen kan er meer sneeuw geproduceerd worden en het winterseizoen officieel beginnen. Met deze positieve mededeling komt er ook een aanbieding: zolang er minder dan vier liften geopend zijn, is er 10 procent korting op de skitickets aan de kassa.

De rodelbaan zal nog gesloten blijven. En ook voor de andere liften is er nog geen tijdsplanning om deze te openen. Als er meer liften worden geopend, dan wordt dit gepubliceerd op de website van Winterberg.

Echt winters is het nog niet

Kijkend naar de webcambeelden zal het echt nog flink moeten sneeuwen in Winterberg om dit skigebied winters te maken. De piste wordt langzaamaan wit, maar daarnaast is het nog overwegend groen. Denk jij dat het vrijdag mogelijk is om deze pistes te openen? In Winterberg zijn ze in ieder geval optimistisch!

message

Tip ons via WhatsApp

Heb je een nieuwstip, foto of video uit een skigebied die we echt niet mogen missen?
Stuur een appje naar +31 6 20 392 508 of scan de QR-code.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in